Sneakers verkopen

Ben je klaar om je exclusieve sneakers te verkopen op een platform dat jouw passie voor kwaliteit en authenticiteit deelt? HashClash is de plek waar jouw bijzondere sneakers de waardering krijgen die ze verdienen. Wij brengen verzamelaars en liefhebbers van exclusieve items samen in een boutique-omgeving waar elk product zorgvuldig wordt geselecteerd en gewaardeerd. Onze aanpak garandeert dat jouw sneakers de aandacht krijgen die ze verdienen, in een gemeenschap die jouw passie voor het bijzondere deelt.

Hoe verkoop je jouw sneakers

Het verkopen van je sneakers aan HashClash is een eenvoudig en transparant proces. Hieronder vind je de stappen die wij hanteren om jouw verkoop soepel en zorgeloos te laten verlopen:

1. Vul het formulier op deze pagina in

Start met het invullen van ons online formulier. Geef ons alle details over de sneakers die je wilt verkopen. Wees zo specifiek mogelijk over de staat en de unieke kenmerken van je schoenen.

2. Wacht op onze reactie

Binnen 1 werkdagen ontvang je van ons een voorlopige waardebepaling van je sneakers. Deze schatting is gebaseerd op de informatie die je ons hebt gegeven.

3. Verzend je sneakers

Zodra je akkoord gaat met onze voorlopige waardering, kun je de sneakers naar ons  toesturen. Daar ondergaan ze een grondige inspectie en authenticiteitscontrole.

4. Definitieve waardebepaling

Na de inspectie stellen we de definitieve waarde van je sneakers vast. We houden je op de hoogte van elke stap in dit proces.

5. Snelle betaling

Zijn de sneakers authentiek, in nieuwstaat en volledig? Dan storten wij binnen maximaal 2 werkdagen het geld op de door jou opgegeven rekening.

Zijn de sneakers niet authentiek bevonden door HashClash, dan worden de sneakers alleen tegen een vergoeding van 15,- retour gestuurd.

Waarom kiezen voor HashClash

Wij begrijpen de waarde van bijzondere sneakers en behandelen elk paar alsof het van onszelf is. Onze persoonlijke aanpak en kennis van de markt zorgen ervoor dat jouw sneakers de beste kans krijgen om verkocht te worden aan iemand die jouw passie deelt. Bovendien is ons proces transparant en gericht op jouw gemak.

Wacht niet langer en laat jouw exclusieve sneakers deel uitmaken van HashClash's unieke collectie.

Vul snel onderstaand formulier in en ontdek of jouw sneakers geld waard zijn.

Let op: wij accepteren alleen nieuwe, nooit gedragen, sneakers inclusief de originele doos.