Klantenservice

We streven ernaar om je een vlotte en plezierige winkelervaring te bieden. Of het nu gaat om productinformatie, bestelprocedures, verzendbeleid of retouren, ons team staat klaar om je te helpen. We begrijpen het belang van directe en effectieve communicatie en zetten ons in om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Voor meer specifieke vragen kan je onze veelgestelde vragen raadplegen of neem contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat je vragen kunt hebben over onze producten of service. Op onze veelgestelde vragen pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Van details over onze collecties tot bestelprocedures, wij zorgen ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt.

Verzendkosten en retourneren

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Daarom hanteren we transparante en klantvriendelijke procedures voor verzending en retourneren. Wij zorgen voor een snelle en veilige levering van jouw bestelling. Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het eenvoudig retourneren.

Maattabel

Om ervoor te zorgen dat je altijd de perfecte pasvorm vindt, bieden we een uitgebreide maattabel voor sneakers. Deze tabel helpt je de juiste maat te kiezen, zodat je zowel comfort als stijl ervaart met elke aankoop.

In onze webshop gaat het niet alleen om het product, maar ook om de ervaring en de service. We zijn trots op onze persoonlijke aanpak en zorgen ervoor dat elke klant zich gewaardeerd en begrepen voelt. Onze klantenservice is het hart van HashClash; wij staan klaar om je te helpen bij elke stap van je winkelervaring.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Je kunt de status van je bestelling volgen via de tracking link die we je sturen nadat je bestelling is verzonden.

Wat moet ik doen als mijn product beschadigd is aangekomen?

Neem onmiddellijk contact met ons op. We zullen zorgen voor een passende oplossing, zoals vervanging of terugbetaling.

Kan ik een bestelling annuleren of wijzigen?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Als je bestelling nog niet is verzonden, kunnen we deze annuleren of wijzigen.

Hoe weet ik welke maat ik moet kiezen?

Raadpleeg onze maattabel op de website voor gedetailleerde informatie over de maten van onze producten.

Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Je kunt ons bereiken via e-mail of via de chatfunctie op onze website voor directe ondersteuning.